ECCO TourSkuffelse i den danske lejr

Skuffelse i den danske lejr

For et år siden var der fem danskere, der satte sig på de fem kort til Challenge Tour efter 2022-sæsonen på ECCO Tour og Nordic League. I år var der ingen danskere blandt de fem.

Desuden blev det heller ikke til dansk sejr i sæsonfinalen på Møn Golf Resort. Her måtte Sebastian Wiis efter fire udmattende omspilshuller se sig besejret af svenske Adam Andersson. Dermed endte fredagens finaledag på Møn med lidt af en lang næse til danskerne.

Ser man på top ti på ranglisten, finder man i år kun to danske navne: Peter Launer Bæk og Alexander George Frances. De øvrige otte spillere er fem svenskere, en islænding, en finne og en nordmand.

Med andre ord, stor succes til vores nordiske brødre, og tillykke til dem! Alexander George Frances blev bedste dansker på en 7. plads, mens Peter Launer Bæk endte på 10. pladsen. Som tidligere beskrevet er alt håb om at få et kort til Challenge Tour ikke slukket helt, i hvert fald ikke for Alexander George Frances.

Flere af spillerne i top 6 på ranglisten, blandt dem vinderen fra Møn, Adam Andersson, er stadig med på DP World Tour Q-School. Hvis de skulle ende med at de klarer cuttet på Final Qualifying, frigives deres pladser på Challenge Tour til de næste på ranglisten på Golfbox Road to Europe.

 Road to Europe Final – slutstilling 2023

Læs også – Spænding, bonus og kattelem

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk