ECCO TourSpænding, bonus og kattelem

Spænding, bonus og kattelem

En sæsonfinale byder som regel på masser af spænding, og årets finale på ECCO Tour og Nordic League er ingen undtagelse. Der er selvfølgelig spænding om, hvem der snupper førstepræmien på de €7.000 der er til vinderen af den igangværende Road to Europe Final, som årets sidste turnering hedder. Men der er også en hel del andre forhold, der er spænding om.

Hvem slutter i top 5 på ranglisten og kan kalde sig Challenge Tour spiller næste år?

Hvem vinder ranglisten og kan kalde sig kongen af ECCO Tour og Nordic League 2023 og som samtidig vinder førstepræmien i bonuspuljen* på €4.279?

Får vi en dansker videre til Challenge Tour?

Vi har tidligere beskrevet de danske muligheder for at snuppe et Challenge Tour kort, og selvom situationen ikke umiddelbart er gunstig for Peter Launer Bæk og Alexander George Frances, er alt håb ikke ude, selvom en plads i top 5 på Golbox Road to Europe skulle glippe.

Kattelem

Som det er sket tidligere år, kan en eller måske endda flere af de fem spillere, der topper årets rangliste, forbedre deres ‘ranking’ via DP World Tour Q-School. Hvis det sker, vil deres kort til Challenge Tour gå til den næste spiller på ranglisten, altså til spilleren på 6. pladsen. Og i tilfælde af at flere spillere forbedrer deres kategori, går man til 7. pladsen på ranglisten.

Derfor er det ikke ligegyldigt for hverken Peter Launer Bæk eller Alexander George Frances, hvor de ender på ranglisten. Inden sæsonfinalen er Bæk på 8. pladsen, og Frances er på 6. pladsen på Golfbox Road to Europe. Så selvom ingen af dem i første omgang spiller sig til et Challenge Tour kort i turneringen på Møn, så er det altså stadig noget at spille for.

*ECCO Tour bonuspuljen består af de pengepræmier, som amatører har ‘vundet’ i løbet af sæsonen, men som de ikke kan modtage på grund af deres amatørstatus. I 2023 er den samlede bonuspulje på €15.281. Der er penge fra bonuspuljen til de 12 bedste på den endelige rangliste for 2023.

Road to Europe Final – Livescoring

Golfbox Road to Europe – stilling før sæsonens sidste turnering.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk