PopulærtDP World TourKjeldsens og Fowlers tøj i Masters

Kjeldsens og Fowlers tøj i Masters

Masters er begyndt, og forhåbentligt bliver det til fire runder på Augusta National for Søren Kjeldsen.

Cobra Puma Golf har naturligvis også gjort tøjet klar til alle fire dage.

Spillernes tøj i majors forberedes lang tid i forvejen, og nedenfor ses det tøj som Søren Kjeldsen og Rickie Fowler har på under årets første major.

Fra Abbey Road til Washington Road
Inspireret af det berømte Beatles cover for Abbey Road albummet fra 1969 har Cobra Puma Golf lavet et billede kaldet Washington Road.

Det er vejen hvor Augusta National ligger, og det nederste billede er en billedmanipulation, hvor Fowler krydser et teested i det tøj, som han har på under Masters. Bemærk at han på det andet billede ikke har sko på akkurat som det er tilfældet for Abbey Road albummet.

SK_Masters16_Puma

RF_Masters16_Puma

RF_AbbeyRoad

Billet fra Abbey Road albummet:

AbbeyRoad

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk