PopulærtDP World TourKjeldsens og Fowlers tøj i Masters

Kjeldsens og Fowlers tøj i Masters

Masters er begyndt, og forhåbentligt bliver det til fire runder på Augusta National for Søren Kjeldsen.

Cobra Puma Golf har naturligvis også gjort tøjet klar til alle fire dage.

Spillernes tøj i majors forberedes lang tid i forvejen, og nedenfor ses det tøj som Søren Kjeldsen og Rickie Fowler har på under årets første major.

Fra Abbey Road til Washington Road
Inspireret af det berømte Beatles cover for Abbey Road albummet fra 1969 har Cobra Puma Golf lavet et billede kaldet Washington Road.

Det er vejen hvor Augusta National ligger, og det nederste billede er en billedmanipulation, hvor Fowler krydser et teested i det tøj, som han har på under Masters. Bemærk at han på det andet billede ikke har sko på akkurat som det er tilfældet for Abbey Road albummet.

SK_Masters16_Puma

RF_Masters16_Puma

RF_AbbeyRoad

Billet fra Abbey Road albummet:

AbbeyRoad

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk