Challenge TourSkotsk sejr på Challenge Touren

Skotsk sejr på Challenge Touren

Duncan Stewart vandt Challenge de Madrid på Real Club de Golf La Herreria med et enkelt slag foran engelske Ben Stow.

Mads Søgaard
Mads Søgaard

Mads Søgaard var eneste dansker i finalerunderne, og efter en runde i par sluttede han som nr. 36 i +3.

Duncan Stewart var på en delt 2. plads efter tredje runde, og vandt i -8 efter en runde i -4. Ben Stow, der ligeledes rundt i -4, sluttede alene på 2. pladsen i -7.

Pep Angles førte med et enkelt slag inden finalerunden, men efter en runde i -1 blev han nr. 3 i -6. Francesco Laporta, Matthieu Pavon, Lorenzo Gagli, Chris Hanson og Chris Selfridge delte 4. pladsen i -4.

Challenge Touren rejser videre til Tyrkiet, hvor Turkish Airlines Challenge spilles på Gloria GC i Belek.

Challenge de Madrid, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk