PopulærtPGA TourSe top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog lidt for meget i spillet, som der er eksempler på i videoen ovenfor. Den er nogle år gammel, men fortsat god og værd at se.

PGA Tour har lavet en top-10 over dyr på PGA Tour, og her er der alt fra bisværme, skildpadder, alligatorer, aber og et egern samt ikke mindst Cody Gribble der jagede en alligator i vandet under Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard 2017 og en måge der stjal Steve Lowerys bold under Players Championship 1998.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk