PopulærtPGA TourSe Cody Gribble jage alligator i vandet

Se Cody Gribble jage alligator i vandet

Hvis der ligger en alligator på golfbanen, så vil de fleste nok gå i en stor bue udenom.
Men ikke 26-årige Cody Gribble der jagede en aligator i vandet under første runde af Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, som man kan se det i videoen ovenfor.

– Har gjort det flere gange tidligere

Cody Gribble ser ikke ud til at være videre påvirket af situationen, hvilket han da heller ikke var. Selvom han er nr. 103 i +5 efter første runde, så måtte han en tur forbi presseteltet:

– Jeg vidste ikke, at det blev optaget på video, men den så ud til at trænge til lidt motion. Jeg ved det ikke, men måske forsøgte jeg at få noget adrenalin i kroppen. Jeg har gjort det et par gange tidligere, men hvis du synes det er vanvittigt, så skulle du møde min far Bill Gribble. Han elsker dyr, sagde Gribble på pressemødet, hvor aligatoren var eneste emne:

– De har aldrig angrebet mig. De er hurtige, men ikke så hurtige. Jeg har tidligere fanget dem, når vi har været ude at fiske. Det er sjovt, og det ikke fordi jeg vil skade dem. Han er flot, sagde Gribble om aligatoren.

Thorbjørn kom tilbage efter dårlig start

Thorbjørn Olesen er eneste danske deltager. Han fik en dårlig start, da han var +5 efter 10 huller, men efter to birdies fik han kæmpet sig tilbage til en 75. plads.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk