PopulærtDP World TourSe Ryder Cup interview med vicekaptajnen Thomas Bjørn

Se Ryder Cup interview med vicekaptajnen Thomas Bjørn

Henrik Stenson har valgt Thomas Bjørn som sin første vicekaptajn til Ryder Cup 2023 i Rom. I Ryder Cup videoen ovenfor fortæller de begge om den beslutning.

Thomas Bjørn fortæller bl.a. om vicekaptajnens rolle, og om det generationsskifte der er i gang på det europæiske hold. Henrik Stenson fortæller bl.a. om, hvorfor netop Thomas Bjørn var den første han tænkte på som vicekaptajn.

Erfaring som kaptajn, 4 x vicekaptajn og 3 x spiller

Thomas Bjørn var vindende kaptajn ved Ryder Cup 2018 i Paris, hvor Henrik Stenson var på holdet. Bjørn har derudover spillet Ryder Cup tre gange og været vicekaptajn fire gange.

Thomas Bjørn var på holdet som spiller i 1997, 2002 og 2014. Han har været vicekaptajn for Bernhard Langer i 2004, Colin Montgomerie i 2010, José María Olazábal i 2012 og Darren Clarke i 2016, så 2023 bliver femte gang som vicekaptajn.

Ryder Cup 2023 spilles fra den 29. september til 1. oktober 2023 på Marco Simone Golf og Country Club i Rom.

Henrik Stenson under Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk