PopulærtDP World TourSam Horsfield vandt Soudal Open med kæresten som caddie

Sam Horsfield vandt Soudal Open med kæresten som caddie

Sam Horsfield vandt Soudal Open, hvor to af seks danskere klarede cuttet, men de blandede sig ikke topstriden. Se højdepunkter fra Horsfields finalerunde i videoen ovenfor. 14-årig amatør fra Ukraine blev bedste amatør.

Inden finalerunden var Joachim B Hansen nr. 51 i +1 og Jeff Winther nr. 59 i +2. Joachim afsluttede med en runde i par og Jeff med -1, så de to danskere sluttede på en delt 55. plads i +1.

Lucas Bjerregaard, Niklas Nørgaard Møller, Christoffer Bring og Thomas Bjørn missede cuttet.

Horsfield vandt sin tredje sejr med kæresten som caddie

I -11 efter tredje runde førte Ryan Fox i -11 foran Sam Horsfield i -10 og Yannik Paul i -9.

Sam Horsfield gik finalerunden i -3, og det sikrede ham sejren i -13 foran Yannik Paul og Ryan Fox i -11. Chase Hanna og Oliver Bekker delte 4. pladsen i -10 foran Adrian Meronk i -9

Thomas Pieters blev nr. 9 i -74 og Bernd Wiesberger nr. 37 i -3.

Horsfield var uden sin faste caddie, Mick Seaborn, så kæresten Issabella Byron trådte til, og det var åbenlyst med stor succes. Sejren kommer tilmed i hans blot anden turnering efter en tre måneders lang skadespause.

Sam Horsfield med sin kæreste og midlertidige caddie Issabella Byron under Soudal Open 2022 – Foto: golfsupport.nl

Det var 25-årige Sam Horsfields tredje sejr på DP World Tour, hvor han har vundet Hero Open 2020 og Celtic Classic 2020. Han fik kortet ved at vinde Tourskolen i 2017.

14-årige ukrainsk amatør blev nr. 64

Den blot 14-årige amatør Lev Grinberg fra Ukraine var med på en invitation, og han imponerede stort med et klaret cut.

Med runder i -1, -2, +5 og +3 blev han nr. 64 i +5. Han er den næstyngste nogensinde der klarer cuttet på DP World Tour. Den eneste der har været yngre er Guan Tianlang, som var 14 år og 169 dage, da han klarede cuttet i Masters 2013.

Lev Grinberg er født i Ukraine, hvor han som 5-årig begyndte at spille golf, men han har i nogle år boet i Belgien. Han og faderen Illya er medlemmer af værtsbanen Rinkven International. Om vinteren tilbringer han en del tid med træningslejre i USA, hvor han også var under corona-nedlukningen.

Soudal Open, resultat

14-årige Lev Grinberg fra Ukraine blev bedste amatør i Soudal Open 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk