VelgørenhedElkjær mod Kjeldsen rykkes en uge - Kjeldsen er skadet

Elkjær mod Kjeldsen rykkes en uge – Kjeldsen er skadet

Preben Elkjær og Søren Kjeldsen skulle have spillet mod hinanden i Santander Consumer Bank Challenge torsdag den 30. april, men det rykkes en uge, da Kjeldsen har brækket en tå.

Santander Consumer Bank Challenge, der spilles over 9 huller på The Scandinavian, er rykket til torsdag den 7. maj kl. 18, hvor det sendes direkte på Viaplay.dk og TV3 Sport.

– Jeg troede, det var en let dør, som jeg ville skubbe op med foden i går – men det viste sig at være en ret tung metaldør. Og efter at have gået med smerter i nogle timer, var jeg nødt til at få foden tjekket, og den var god nok: Tåen var brækket, siger Søren Kjeldsen til TV3 Sport og fortsætter:

– Jeg skal holde foden i ro i tre til fem dage, men derefter kan jeg tape den op og begynde og bruge den. Så jeg skal nok være klar om en uge.

Elkjær og Kjeldsen spiller om 5.000 kr. på hvert hul, og derudover kan de to fordele yderligere 15.000 kr. via små ekstra-konkurrencer undervejs. I alt spiller de således om 60.000 kr. til velgørenhed.

Preben Elkjær får tildelt i alt 14 ekstra slag for at udligne forskellen på de to. Han donerer sin eventuelle gevinst til Læger Uden Grænser, mens Søren Kjeldsen har valgt Børns Vilkår som modtager.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk