Fredag aften dansk tid spilles den tredje udgave af Capital One’s The Match: Champions for Change, og som i foråret sendes det direkte på CNN.

Phil Mickelson er den eneste professionelle golfspiller i The Match III, hvor han spiller på hold med Charles Barkley, der er tidligere NBA basketball spiller. De spiller mod Peyton Manning, kendt fra NFL amerikansk fodbold hvor han bl.a. er dobbelt Super Bowl vinder, og Stephen Curry som forstsat spiller NBA basketball.

Capital One’s The Match Champions for Change sendes direkte på CNN fredag den 27. november fra kl. 21:00 – 02:00 dansk tid. Diverse tv-guides viser forskellige starttidspunkter med start kl. 20, 21 og 22! The Match er sat til at begynde kl. 21 dansk tid, så vi tror det er start kl. 21, men anbefaler man selv tjekker på CNN, hvis man gerne vil se det.

I USA sendes det eksklusivt på tv-kanalen TNT, men i resten af verden er det CNN International som sender til 373 mio. hustande og hotelværelser.

Greensome på Mickelsons bane

Der spilles på Stone Canyon Golf Club, der er en del af Phil Mickelson Golf Properties, som ejer tre private baner og tre offentlige baner i Arizona, USA. Mickelson er således på hjemmebane.

.
.

Det spilles i et greensome format, så begge spillere på holdet slår et drive, hvorefter de vælger et bedste, som de skiftes til at slå til.

Spilles for velgørenhed

Som i foråret handler det i høj grad også om velgørenhed, og denne gang vil man sætte fokus på mangfoldighed, lighed og inklusion med støtte til Historically Black Colleges and Universities (HBCUs).

Derudover indsamles penge til organisationen Feeding America, som sørger for mad til børn og familier i USA. WarnerMedia og Wheels Up har allerede doneret 1 mio. måltider.

Phil Mickelson har været med hver gang

I den første udgave af The Match i november 2018 fik Phil Mickelson 9 mio. $ for at vinde over Tiger Woods!

Den anden udgave blev spillet i maj 2020 hvor der blev samlet mere end 20 mio. $ ind til velgørenhed, da Tiger Woods og Peyton Manning vandt over Phil Mickelson og Tom Brady.

CNN er en del af mediekoncernen bag The Match

CNN er en del af mediekoncernen WarnerMedia, som bl.a. også ejer Turner og HBO. WarnerMedia er i øvrigt en del af AT&T, der for de fleste nok mest er kendt som en teleselskab med flere golfsponsorater, men det er et stort børsnoteret konglomerat.

Netop WarnerMedia og Turner Sports har medierettighederne til The Match. Formelt arrangeres The Match af Excel Sports Management og Sportfive, der er management firmaerne for henholdsvis Tiger Woods og Phil Mickelson.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.