AnbefaletSe Michael Phelps hole putt fra 48 meter

Se Michael Phelps hole putt fra 48 meter

Tidligere på ugen viste vi Sir Terry Wogans berømte putt fra 1981, hvor han holede fra 30 meter.

Dengang var det – så vidt vides – det hidtil længste putt i en turnering som var optaget til tv, men svømmeren Michael Phelps har siden holet et putt fra hele 48 meter.

Phelps holede det forrygende putt under Europa Tour turneringen Alfred Dunhill Links Championship 2012, hvor han spillede med i den sideløbende Pro-Am turneringen.

På Kingsbarns’ 6. hul lå den verdensberømte svømmer lige udenfor greenen, og han lavede en eagle på hullet. Med hcp. 26 var det faktisk netto en hole-in-one.

Phelps er den mest vindende ved OL
Nu 30-årige Michael Phelps har deltaget ved OL tre gange og vundet hele 22 medaljer, hvilket er flere end nogen anden.

Han vandt 18 OL guldmedaljer, hvilket også er en rekord. Andenpladsen på 9 OL guldmedaljer i karrieren deles af Carl Lewis, Mark Spitz, Larisa Latynina og Paavo Nurmi.

Flere putts de kommende dage
Der er flere lange putts, som er værd at se eller gense, og denne miniserie fortsætter her på 19hul.dk.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk