Ved ugens Web.com Tour blev første runde meget forsinket, og der er fortsat nogle, som endnu ikke er begyndt på anden runde. Det ligger dog fast, at 14-årig amatør ikke kommer med i finalerunderne.

Der spilles på Bogota CC, og colombianske Sebastian Munoz er færdig med anden runde, og deler føringen i -7 med Zach Fisher, som har har spillet 6 huller.

Rodolfo E Cazubon, Tag Ridings og Brett Dewitt er i – 6 efter anden runde, og de deler 3. pladsen med Miguel Angel Carballo og Trey Mullinax efter 8 huller, Craig Barlow efter 6 huller og Max Homa efter 4 huller.

14-årig misser cuttet
Den blot 14-årige amatør Esteban Jaramillo gik anden runde i +3, og som nr. 131 i +7 er han sikker på at misse cuttet. Han har fået sig en stor oplevelse i en meget ung alder.

Han er den hidtil yngste herre, som spiller en Web.com Tour turnering, og er kommet med ved at vinde en lokal kvalifikationsturnering.

.
.

Michelle Wie er dog fortsat den yngste af alle, som har spillet på Web.com Tour, da hun blot var 13 år, 11 måneder og 7 dage, da hun deltog i Albertsons Boise Open 2003.

Club Colombia Championship presented by Claro, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.