Korn Ferry Tour14-årig missede cuttet på Web.com Tour

14-årig missede cuttet på Web.com Tour

Ved ugens Web.com Tour blev første runde meget forsinket, og der er fortsat nogle, som endnu ikke er begyndt på anden runde. Det ligger dog fast, at 14-årig amatør ikke kommer med i finalerunderne.

Der spilles på Bogota CC, og colombianske Sebastian Munoz er færdig med anden runde, og deler føringen i -7 med Zach Fisher, som har har spillet 6 huller.

Rodolfo E Cazubon, Tag Ridings og Brett Dewitt er i – 6 efter anden runde, og de deler 3. pladsen med Miguel Angel Carballo og Trey Mullinax efter 8 huller, Craig Barlow efter 6 huller og Max Homa efter 4 huller.

14-årig misser cuttet
Den blot 14-årige amatør Esteban Jaramillo gik anden runde i +3, og som nr. 131 i +7 er han sikker på at misse cuttet. Han har fået sig en stor oplevelse i en meget ung alder.

Han er den hidtil yngste herre, som spiller en Web.com Tour turnering, og er kommet med ved at vinde en lokal kvalifikationsturnering.

Michelle Wie er dog fortsat den yngste af alle, som har spillet på Web.com Tour, da hun blot var 13 år, 11 måneder og 7 dage, da hun deltog i Albertsons Boise Open 2003.

Club Colombia Championship presented by Claro, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk