PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra WGC – Workday Championship

Se højdepunkter fra WGC – Workday Championship

Se 15 minutters højdepunkter fra  WGC – Workday Championship at The Concession 2021, som blev vundet af Collin Morikawa. Rasmus Højgaard blev nr. 67 blandt de 72 deltagere.

Halvt danske Trevor Simsby, som kvalificerede sig til turneringen via Asian Tour, blev nr. 37 i sin PGA Tour og Europa Tour debut, og lavede en hole-in-one om lørdagen.

Først er der korte højdepunkter fra hver de første runder på The Concession Golf Club i Florida, inden der efter godt 11 minutter fokuseres på finalerunden.

WGC turneringen var flyttet fra Mexico til Florida pga. COVID-19, og man havde med kort varsel fundet en titelsponsor til i år.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk