PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra ISPS Handa Championship in Spain

Se højdepunkter fra ISPS Handa Championship in Spain

I videoen ovenfor er der 17 minutters højdepunkter fra ISPS Handa Championship in Spain, som blev vundet af Pablo Larrazábal. Thorbjørn Olesen blev bedste dansker på en 23. plads.

Turneringen var én af to erstatnings-turneringer for fire corona-aflyste turneringer. DP World Tour skulle i denne uge have spillet i Japan for første gang, men i stedet lavede man to ISPS Handa Championship; én ny i Spanien og ISPS Handa Championship in Japan, der så kun var tællende til Japan Golf Tour. Sidstnævnte blev vundet af Yuto Katsuragawa.

Først er der korte højdepunkter fra de tre første runder på Infinitum (tidl. Lumine) i Spanien, inden der efter 8 minutter fokuseres på finalerunden.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk