Players ChampionshipSe højdepunkter fra finalerunden af Players Championship 2024

Se højdepunkter fra finalerunden af Players Championship 2024

Se højdepunkter fra finalerunden af Players Championship 2024, hvor en hulkant på 18. green holdt Wyndham Clark ude af et omspil. Nicolai Højgaard missede cuttet.

Den forsvarende mester Scottie Scheffler var dagens bedste med en runde i -8 på TPC Sawgrass, og han kom bagfra og vandt i -20 foran Brian Harman, Xander Schauffele og Wyndham Clark i -19. Særligt Wyndham Clark var ellers meget tæt på en birdie på 18., men hans birdieputt tog hulkanten rundt som en hesteko.

Det var den 50. udgave af Players Championship. Det er PGA Tourens eget største mesterskab med en præmiesum på 25 mio. $, hvoraf Scheffler får 4,5 mio. $.

THE PLAYERS Championship, resultat

Scottie Scheffler med hele famlien efter THE PLAYERS Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk