MajorsMastersMasters take-away leveret til døren

Masters take-away leveret til døren

Hvis man ikke er blandt de heldige der har en billet til Masters, så kan man få lidt af stemningen hjem i stuen med en Masters take-away pakke. Masters 2024 spilles på Augusta National fra den 11. – 14. april, men desværre leveres der kun i USA.

Masters og Augusta National er berømt for sine sandwicher med bl.a. pimento ost (flødeost, cheddar, rød peber og mayonnaise) og æggesalat, som derfor selvfølgelig er med i Taste of Masters pakkerne. Der er også chips, cookies, kopper, coasters mv. i pakker til henholdsvis 4 – 6 personer og 12 – 14 personer.

Man kan blive inspireret på www.masters.com/tasteofthemasters, men altså desværre ikke få leveret til Danmark.

Idéen med Tasdte of Masters pakker opstod under corona pandemien, hvor der var et meget begrænset antal tilskuere til Masters. Man lavede derfor en officiel Masters take-away pakke til levering i hele USA, og det er man så fortsat med at tilbyde Masters fans.

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er med

Der er pt. 85 spillere i Masters feltet, og blandt dem to danskere, da Nicolai Højgaard er kvalificeret via top-50 på verdensranglisten ved nytår (kat. 18 nedenfor) mens Thorbjørn Olesen har fået en invitation (kat. 20).

Plænen bag klubhuset på Augusta National – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk