PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra DP World Tour Championship, Dubai

Se højdepunkter fra DP World Tour Championship, Dubai

De fire danskere var alle med helt fremme i Europa Tour sæsonfinalen DP World Tour Championship – Dubai, som blev vundet af Collin Morikawa. I videoen ovenfor er der 16 minutters højdepunkter og vinderinterview.

Nicolai Højgaard sluttede på en flot 4. plads, hvilket gør ham til bedste dansker på Race to Dubai ranglisten i år, hvor han rykkede otte pladser frem til en 8. plads, så han fik del i den 3 mio. $ store bonus til top-8.

Først er der korte højdepunkter fra de tre første runder på Jumeirah Golf Estates, Earth Course, inden der efter 7:50 minutter fokuseres på finalerunden.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk