Se hele pressemødet med Dustin Johnson efter sejren i Masters

Dustin Johnson vandt Masters 2020 på Augusta National, og det efterfølgende 25 minutters pressemøde kan ses i sin fulde længde ovenfor.

Specielt med Tiger, men vil bare gerne vinde

Efter sejren fik Dustin Johnson traditionen tro sin grønne jakke af den forsvarende mester Tiger Woods. På pressemødet blev han spurgt, om det betød noget særligt, at det lige var Tiger:

– Ja, men… Jeg mener, selvfølgelig er det specielt, at få jakken af Tiger, og dert er helt utroligt, men jeg vil have det helt fint uanset hvem der giver mig den jakke, sagde Dustin Johnson på pressemødet med et smil, da han selvsagt bare gerne vil vinde Masters. Det er vigtigere end hvem der vandt året før!

Nu 36-årige Dustin Johnson var 12 år, da Tiger vandt Masters for første gang i 1997, så som ung dreng har han også set op til Tiger.

Dustin Johnson er født og opvokset i Colombia, South Carolina, godt en times kørsel fra Augusta National, så som barn var Masters tættest på, og den major han drømte om at vinde når han som barn stod overfor “et afgørende putt” på putting greenen.

– Som barn drømte jeg om at spille Masters, og om at tage den grønne jakke på. Jeg tænker stadig på det som en drøm, men forhåbentlig er det virkeligt, sagde Dustin Johnson der i øvrigt bruger str. 42 lang i jakke.

Vil vinde flere majors, men skal lige have nr. 3 først

Ikke overraskende vil Dustin Johnson meget gerne vinde flere majors end sejren i US Open 2016 og nu Masters 2020. Netop de manglende major sejre har altid været noget man taler om. Dustin Johnson har været verdens bedste i mere end 100 uger og vundet 24 gange på PGA Tour, men har kun vundet to majors.

– Først skal jeg lige vinde nr. 3, men jeg drømmer om at vinde mange flere majors, sagde Dustin Johnson som forventer at spille i 8 – 10 år mere:

– Mit mål er at spille otte, ni måske ti år mere og så hænge ud med mine børn og Paulina (Gretzky, red.).

Som vinder er Dustin Johnson kvalificeret til Masters på livstid, selvom tidligere vindere dog før eller siden trækker sig fra feltet.

– Jeg kan komme tilbage til Masters hvert år, og et vil jeg gøre i lang tid lige til de siger, at jeg ikke skal komme. Det er en drøm der går i opfyldelse.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.