PopulærtLadies European TourSe de bedste slag på Ladies European Tour i 2023

Se de bedste slag på Ladies European Tour i 2023

Ladies European Tour har samlet nogle af sæsonens bedste slag, som kan nyder i videoen ovenfor, hvor bl.a. Emily K Pedersen er med.

Ovenfor er der kun slag fra regulære turneringer og ikke fra Solheim Cup. Emily lavede hole-in-one under Solheim Cup, og det kan ses eller genses i denne artikel.

Der er ikke blevet plads til Smilla Sønderbys forrygende andetslag og holede eagleputt, som gav hende sejren i KPMG Women’s Irish Open. De kan dog heldigvis ses eller genses i denne artikel.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk