PopulærtLadies European TourSe de bedste slag på Ladies European Tour i 2023

Se de bedste slag på Ladies European Tour i 2023

Ladies European Tour har samlet nogle af sæsonens bedste slag, som kan nyder i videoen ovenfor, hvor bl.a. Emily K Pedersen er med.

Ovenfor er der kun slag fra regulære turneringer og ikke fra Solheim Cup. Emily lavede hole-in-one under Solheim Cup, og det kan ses eller genses i denne artikel.

Der er ikke blevet plads til Smilla Sønderbys forrygende andetslag og holede eagleputt, som gav hende sejren i KPMG Women’s Irish Open. De kan dog heldigvis ses eller genses i denne artikel.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk