PopulærtLadies European TourSe Smilla Sønderbys eagleputt og interview efter sejren i Irish Open

Se Smilla Sønderbys eagleputt og interview efter sejren i Irish Open

Smilla Sønderby vandt KPMG Women’s Irish Open på Ladies European Tour efter en forrygende finalerunde i -10 og en eagle på første omspilshul mod Lisa Pettersson og Anne Van Dam.

I videoen ovenfor kan man se interviewet efter sejren, og nedenfor ses hendes eagleputt i omspillet, som gav hende sejren.

I interviewet taler de om Anne Van Dams driver. På vej i buggy mod teestedet i omspillet sad Anne Van Dams bag fast i et af rebene der viser publikum hvortil de må gå, og hun var så uheldig at skaftet knækkede! Anne Van Dam kom alligevel tæt på hullet i andetslaget, og havde et eagleputt for at forlænge omspillet.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk