PopulærtLadies European TourSe Smilla Sønderbys eagleputt og interview efter sejren i Irish Open

Se Smilla Sønderbys eagleputt og interview efter sejren i Irish Open

Smilla Sønderby vandt KPMG Women’s Irish Open på Ladies European Tour efter en forrygende finalerunde i -10 og en eagle på første omspilshul mod Lisa Pettersson og Anne Van Dam.

I videoen ovenfor kan man se interviewet efter sejren, og nedenfor ses hendes eagleputt i omspillet, som gav hende sejren.

I interviewet taler de om Anne Van Dams driver. På vej i buggy mod teestedet i omspillet sad Anne Van Dams bag fast i et af rebene der viser publikum hvortil de må gå, og hun var så uheldig at skaftet knækkede! Anne Van Dam kom alligevel tæt på hullet i andetslaget, og havde et eagleputt for at forlænge omspillet.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Championship

Kraftig storm forsinkede finalerunden af Alfred Dunhill Championship, og de førende nåede kun at spille 7 huller inden spillet blev indstillet. Finalerunden genoptages mandag morgen. Inden...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk