Solheim CupSe Emily K Pedersens hole-in-one i Solheim Cup 2023

Se Emily K Pedersens hole-in-one i Solheim Cup 2023

Som den blot anden spiller nogensinde i Solheim Cup lavede Emily K Pedersen en hole-in-one under fredagens fourballs på Finca Cortesin. Se det forrygende slag og den efterfølgende fejring i videoen ovenfor.

Emily lavede hole-in-one på 12. hul, og det var medvirkende til, at hun og Maja Stark delte deres match mod Jennifer Kupcho og Alisen Corpuz.

USA fører 5 – 3 inden fire foursomes lørdag formiddag, hvor Emily K Pedersen også er med.

TV og streaming-sendetider

Solheim Cup sendes direkte fra morgen til aften på discovery+ og Eurosport 2. Se sendetider i denne artikel eller på 19hul.dk/tv. Se evt. også sendetider på svensk og norsk tv i denne artikel.

Solheim Cup, leaderboard

Nærbillede af Emily K Pedersens bag under Solheim Cup 2023 – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk