Danish Golf ChampionshipDanish Golf Championship billetter til early bird priser

Danish Golf Championship billetter til early bird priser

Den danske DP World Tour turnering, Danish Golf Championship, skal i august 2024 spilles på Djursland, hvor Lübker er vært. Billetsalget er startet, og i skrivende stund er det stadig muligt at købe såkaldte early bird billetter.

Early bird er som sådan helt almindelige billetter, men det er de første billetter der kan købes til en lavere pris end senere. Det er dog endnu ikke offentliggjort, hvornår early bird salget stopper og hvad priserne stiger til. Vi ved således ikke hvor meget man sparer ved at købe nu. Men arrangørerne siger, at billetterne aldrig bliver billigere end nu.

Priserne kan ses i skemaet nedenfor. Man kan købe én eller flere dagsbilletter eller med rabat købe en billet til weekenden eller en partout billet gældende til alle dage.

Nedenfor ses de aktuelle early bird priser for Danish Golf Championship 2024, som spilles på Lübker Golf & Spa Resort fra den 22. – 25. august.

0 – 15 år*16 – 18 årVoksenVIP
Onsdag0 kr.30 kr.50 kr.
Torsdag0 kr.90 kr.190 kr.1.120 kr.
Fredag0 kr.90 kr.190 kr.1.245 kr.
Lørdag0 kr.90 kr.220 kr.1.245 kr.
Søndag0 kr.90 kr.220 kr.1.245 kr.
Weekend0 kr.150 kr.400 kr.1.245 kr.
Partout0 kr.270 kr.590 kr.

* Der er gratis adgang for børn og unge under 16 år i følge med betalende voksen.

Billetter kan købes via link til billetsalg på turneringens hjemmeside: www.danish.golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk