PopulærtPGA TourSe de bedste slag af kendisser i AT&T Pebble Beach Pro-Am 2023

Se de bedste slag af kendisser i AT&T Pebble Beach Pro-Am 2023

Der er en lang række rige og berømte amatører i Pro-Am turneringen ved AT&T Pebble Beach. Således også i år, og nogle af deres bedste slag er samlet i videoen ovenfor.

Der er bl.a. slag af den tidligere fodboldspiller Gareth Bale, quaterbacks Josh Allan og Aaron Rodgers, skuespiller Bill Murray og musiker Jake Owen.

Normalt spilles den sideløbende Pro-Am over alle fire dage med cut til finalerunden på Pebble Beach. Dårligt vejr forsinkede turneringen i år, og med en mandagsafslutning afkortede med Pro-Am turneringen til 54 huller, så den blev afsluttet søndag.

Justin Rose vandt den individuelle pro-turneringen som den første europæiske vinder nogensinde af AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Green Bay Packers quarterback vandt

Green Bay Packers quarterbacken Aaron Rodgers vandt med pro’en Ben Silverman i -26 foran den tidligere FedEx direktør Don Colleran og Peter Malnati i -25. Den tidligere tennisspiller Mardy Fish og Charley Hoffman blev nr. 3 i -23.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk