PopulærtPGA TourJustin Rose vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am - første sejr i 4...

Justin Rose vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am – første sejr i 4 år

For første gang i fire år kunne 42-årige Justin Rose løfte et trofæ, da han vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am, som blev efter dårlige vej blev færdigspillet mandag. Se højdepunkter fra mandagens spil i videoen ovenfor.

Søndag nåede Justin Rose at spille de første 9 huller af finalerunden, og i -15 førte han med to slag. Det var efter -3 på for-ni, og med tre birdies på bag-ni gik Rose -6, og han vandt i -18 foran Brendon Todd og Brandon Wu i -15.

Viktor Hovland blev nr. 13 i -10 og Seamus Power nr. 15 i -9.

Første europæiske vinder

Pudsigt nok er Justin Rose den første europæiske vinder af den traditionsrige turnering, der spilles på tre forskellige baner med finalerunde på Pebble Beach Golf Links.

Han er ikke den første europæiske vinder på banen, men i turneringen. Af større europæiske sejre husker nogen sikkert at Graeme McDowell vandt US Open 2010 på Pebble Beach, mens Viktor Hovland vandt US Amateur 2018 på banen.

11 PGA Tour sejre og 11 DP World Tour sejre

Justin Roses seneste PGA Tour sejr var Farmers Insurance Open 2019. Det var dengang har var nr. 1 på verdensranglisten.

Ugens sejr var hans 11. sejr på PGA Tour, hvor han er den mest vindende englænder siden 2. verdenskrig foran Nick Faldo med ni sejre.

Justin Rose vandt FedExCup’en i 2017-18 sæsonen, og hans hidtil største sejr var i US Open 2013, mens han vandt OL guld i Rio 2016. På DP World Tour har han også vundet 11 tællende turneringer og senest Turkish Airlines Open 2018. US Open og to WGC turneringer har været tællende på begge Tours.

Som en af de få har Justin Rose vundet på turneringer på alle seks førende tours og kontinenter.

Quaterbacken Aaron Rodgers vandt Pro-Am turneringen

Den sideløbende Pro-Am med amatører blev afkortet til 54 huller, og blev således afsluttet søndag.

Green Bay Packers quarterbacken Aaron Rodgers vandt med pro’en Ben Silverman i -26 foran den tidligere FedEx direktør Don Colleran og Peter Malnati i -25. Den tidligere tennisspiller Mardy Fish og Charley Hoffman blev nr. 3 i -23.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard
– Pro-Am, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk