PopulærtPGA TourHele verdenseliten er er klar til folkefest i Phoenix

Hele verdenseliten er er klar til folkefest i Phoenix

Otte af verdens ti bedste spillere er klar til WM Phoenix Open sammen med flere hundredtusinder tilskuere, der skaber en forrygende fest på TPC Scottsdale Stadium Course. WM Phoenix Open.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

The Greatest Show on Grass har WM Phoenix Open i en årrække brugt som slogan, og det kan de gøre med rette. Tilskuerne vælter ind, og igen i år forventer man flere hundredtusinder langs fairways og på de enorme tribuner, der er bygget på banen. Turneringen er nu en af PGA Tours Designated Events, så hele verdenstoppen er til start.

Verdens nummer et, to og tre, Rory McIlroy, Scottie Scheffler og Jon Rahm er alle med, ja, otte af de ti bedste spillere i verden er med i Phoenix, og hele 22 af verdens top-25 er til start.

Med så mange verdensstjerner i feltet, kan man godt glæde sig til at se med på de fire såkaldte Featured Groups feeds. Hver dag kan man selv vælge hvilke bolde man vil følge, og der er altså fire muligheder på discovery+ fra først på eftermiddagen inden hovedsendingen med dansk kommentator begynder. Torsdag og fredag kan man se med allerede fra kl. 15.15.

Sidste år vandt Scottie Scheffler efter omspil med Patrick Cantlay, og satte gang i en fantastisk stime. Scheffler vandt i alt fire gange i seks starter, med The Masters titlen i april som prikken over i’et.

Alle sæsonens 11 vindere er med, og fra Europa er også Matt Fitzpatrick, Tommy FLeetwood og Shane Lowry blandt profiler, mens Jordan Spieth, Tony Finau og Rickie Fowler er blandt de amerikanske publikumsfavoritter.

WM Phoenix Open er især kendt for par 3 hullet 16., der er omringet af tribuner, og op mod 20.000 tilskuere skaber en stadionagtig stemning, der er helt unik. Det er helt klart et at ugens højdepunkter, og spillerne elsker at træde ind på ”scenen” foran de mange fans, og spille i en helt anden kulisse end de er vant til. Sidste år leverede Sam Ryder et hole-in-one lørdag, og billederne fra publikums jubel gik verden rundt med ølglas og meget andet, der fløj gennem luften.

Waste Management Phoenix Open kan følges på discovery+

Torsdag den 9.2.: 21.30 – 01.30
Fredag den 10.2.: 21.30 – 01.30
Lørdag den 11.2.: 19.00 – 00.30
Søndag den 12.2.: 19.00 – 00.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Scottie Scheffler efter sejren i WM Phoenix Open 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk