PopulærtPGA TourMandagsafslutning på PGA Tour

Mandagsafslutning på PGA Tour

Dårlig vejr med kraftig regn, vind og hagl har forsinket AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor fjerde runde skal færdigspilles mandag. I videoen ovenfor er der højdepunkter fra søndag.

Undervejs var der risiko for, at turneringen skulle afkortes til 54 huller, men søndag morgen fik man færdigspillet tredje runde med Justin Rose i spidsen.

Man er også begyndt på finalerunden, og når spillet genoptages fører Justin Rose i -15 efter 9 huller foran Denny McCarthy, Brendon Todd og Peter Malnati i -13 efter henholdsvis 15, 12 og 9 huller.

Quaterbacken Aaron Rodgers vandt Pro-Am turneringen

Den sideløbende Pro-Am med amatører blev afkortet til 54 huller.

Green Bay Packers quarterbacken Aaron Rodgers vandt med pro’en Ben Silverman i -26 foran den tidligere FedEx direktør Don Colleran og Peter Malnati i -25. Den tidligere tennisspiller Mardy Fish og Charley Hoffman blev nr. 3 i -23.

discovery+ sender direkte fra kl. 17 – 19:30.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard
– Pro-Am, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk