PopulærtPGA TourScheffler fører med 5 slag inden mandagsafslutning i RBC Heritage

Scheffler fører med 5 slag inden mandagsafslutning i RBC Heritage

Scottie Scheffler er meget tæt på sejren i RBC Heritage, men det afgøres første mandag, da han mangler 3 huller. Med fem slags føring er det dog svært at forestille sig, at det ikke er Masters vinderen Scottie Scheffler, som vinder sin fjerde sejr på halvanden måned. I videoen ovenfor ses da Scheffler holede for eagle på 2. hul i finalerunden.

RBC Heritage, der er en signature event på PGA Tour med en begrænset felt på blot 69 spillere, genoptages kl. 8 lokal tid svarende til kl. 14 dansk tid.

Scottie Scheffler, der er suveræn som nr. 1 på verdensranglisten, tog lige endnu turnering inden han skal hjem til hustruen Meredith, som venter parrets første barn i slutningen af april.Inden finalerunden førte Scottie Scheffler i -16 foran Sepp Straka i -15 og Collin Morikawa i -14.

Scheffler nåede at spille 15 huller af finalerunden i -4, og fører nu i -20 foran  Wyndham Clark, Patrick Cantlay, J.T. Poston og Sahith Theegala i -15.

Ludvig Åberg er nr. 6 i -14 inden sit sidste hul, og er godt på vej mod endnu en top-10 placering.

RBC Heritage, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk