PopulærtPGA TourBilly Horschel vandt Corales Puntacana Championship

Billy Horschel vandt Corales Puntacana Championship

Med -9 i finalerunden vandt FedExCup 2014 vinderen Billy Horschel sin 8. PGA Tour sejr i Corales Puntacana Championship, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 2 sidste år, men missede cuttet i år. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

I sidste uge var Nicolai Højgaard med helt fremme i Masters inden han i finalerunden faldt tilbage til en 16. plads da Scottie Scheffler vandt. Sidste år blev han nr. 2 i Corales Puntacana Championship, så forventningerne var høje i år, selvom han kom direkte fra Masters.Men desværre gik det ikke som Nicolai Højgaard havde drømt om, for efter runder i +1 og par var han fem slag fra at klare cuttet efter anden runde. Han var ellers favorit som den højest rangerede i feltet, og den eneste der var med i Masters.

Billy Horschel vandt efter 63´er

Inden finalerunden førte Wesley Bryan i -17 foran Kevin Tway i -16. mens Taylor Pendrith og Justin Lower delte 3. pladsen i -15.

De blev dog overhalet af Billy Horschel, der med en 63’er (-9) vandt i -23 foran Wesley Bryan i -21 og Kevin Tway i -19.

Charley Hoffman og Justin Lower delte 4. pladsen i -18.

8. sejr på PGA Tour

Det var 37-årige Billy Horschels 8. sejr på PGA Tour. Hans hidtil seneste var Memorial Tournament presented by Workday 2022 og før det hulspilsturneringen WGC-Dell Technologies Match Play 2021, hvor han i øvrigt vandt finalen over den nuværende verdensetter Scottie Scheffler.

I 2014 vandt han FedExCup slutspilsturneringerne BMW Championship og Tour Championship, som gav ham den samlede FedExCup sejr.

WGC sejren var også tællende til DP World Tour, hvor han vandt flagskibsturneringen BMW PGA Championship 2021.

Corales Puntacana Championship, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk