PopulærtLadies European TourChiara Tamburlini vandt suveræn sejr i Joburg Ladies Open

Chiara Tamburlini vandt suveræn sejr i Joburg Ladies Open

Chiara Tamburlini vandt sin første LET i suveræn stil, da hun vandt Joburg Ladies Open med hele syv slag foran nr. 2. Og det endda med en bogey-dobbeltbogey afslutning.

Sofie Kibsgaard fik en udmærket start med en første runde i par, men efter runder i +5 og +6 var hun nr. 71 og sidst inden finalerunden. Den gik hun i -1, hvilket gav en 64. plads i +10. Cecilie Finne-Ipsen missede cuttet.

Chiara Tamburlini vandt med syv slag

Inden finalerunden havde 24-årige Chiara Tamburlini fra Schweiz en føring på seks slag, da hun var i -14 foran Aunchisa Utama fra Thailand i -8.

Med en birdie-birdie start var der ikke så meget tvivl om resultatet, og trods en dårlig afslutning gik Chiara Tamburlini finalerunden i -3 og vandt i -17 foran Aunchisa Utama i -10, mens Diksha Dagar og Luna Sobron Galmes delte 3. pladsen i -9.

Manon De Roey, Nicole Garcia og Tereza Melecka delte 5. pladsen i -8.

Det var Chiara Tamburlinis første sejr på LET. Hun har vundet to gange på LET Access Series i 2023 med sejre i PGA Championship Gothenburg og Rose Ladies Open.De spiller også i Sydafrika i næste uge, hvor det gælder Investec South African Women’s Open.

Joburg Ladies Open, resultat

Sofie Kibsgaard – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk