MajorsUS PGA ChampionshipSchauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden.

Anden runde blev først færdigspillet lørdag morgen, og alle tre danskere klarede cuttet, men var dog udenfor top-50. Nu er der to i top-50, for inden finalerunden deler Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard 47. pladsen i -4 efter runder i henholdsvis -2 og -3, mens en sygdomsramt Rasmus Højgaard gik +2 og faldt tilbage til en 73. plads i par.

Schauffele og Morikawa i delt føring

Xander Schauffele gik -3 og Collin Morikawa -4 på Valhalla GC i Louisville, Kentucky, så de deler føringen i -15 foran Sahith Theegala i -14.

Shane Lowry tangerede bane- og turneringsrekorden, som Xander Schauffele satte med en 62’er i første runde, og runden i -9 giver Lowry en 4. plads i -13, som han deler med Bryson DeChambeau og Viktor Hovland.

Justin Rose og Robert MacIntyre deler 7. pladsen i -12 foran Dean Burmester i -11. Scottie Scheffler var uden sin caddie Ted Scott, da han havde fået fri for at fejre datterens afslutning på college. Så Scheffler havde PGA Tour præsten Brad Payne som caddie i tredje runde, som han gik i +2. Ted Scott er tilbage på bag’en igen søndag.

Max Homa er nr. 29 i -6, Cameron Smith nr. 38 i -5 og Brooks Koepka nr. 47 i -4.

To klub-proer klarede cuttet

US PGA Championship er også klub-proernes mesterskab, og 20 spillere er kvalificeret via PGA of America. To af dem klarede cuttet med Brayden Shattuck på en 47. plads i -4 og Jeremy Wells på en 77. plads.

US PGA Championship sendes på V Sport Golf og Viaplay Total. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv eller læs mere i denne artikel.

US PGA Championship, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Collin Morikawa- Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk