PopulærtPGA TourSå vandt Sergio Garcia endelig igen på PGA Tour

Så vandt Sergio Garcia endelig igen på PGA Tour

Sergio Garcia vandt AT&T Byron Nelson, hvilket var hans første PGA Tour sejr siden 2012. Garcia vandt også turneringen i 2004.

Garcia gik finalerunden i -2, og delte førstepladsen i -15 med Brooks Koepka, som gik finalerunden i +1. De to måtte i omspil, og her slog Koepka i vandet, hvilket resulterede i en dobbeltbogey, så Garcia kunne vinde hullet og turneringen med en par.

Matt Kuchar blev nr. 3 i -14, mens Colt Knost, Spencer Levin, Charles Howell III, Robert Garrius, Tim Wilkinson og Bud Cauley delte 4. pladsen i -13

Jordan Spieth var nr. 2 inden finalerunden, som han dog gik i +4, så han faldt tilbage til en 18. plads i -10.

Koepka havde ikke styr på spillet
Selvom Brooks Koepka førte efter tredje runde, så var han langt fra tilfreds med spillet.

Problemerne fortsatte i finalerunden, og på den baggrund var det faktisk ganske imponerende, at han var med i et omspil. På for-ni lavede han to birdies og en bogey, mens der var to bogeys på bag-ni.

På bagni ramte han kun én fairway, og selv med sine wedges havde han store problemer.

Garcia tangerede Ballesteros på PGA Tour
Det var 36-årige Garcias niende sejr på PGA Tour, og dermed tangerer han Seve Ballesteros på ranglisten over spillere fra Spanien med flest PGA Tour sejre.

Tilbage i 1999 fik Sergio Garcia sin PGA Tour debut som professionel i Byron Nelson Championship, der dog dengang blev spillet på den anden af de to baner på TPC Four Seasons Resort Las Colinas. Garcia var 19 år dengang, og førte efter første runde inden han blev delt nr. 3. Han vandt turneringen i 2004.

Mens der er gået fire år siden Sergio Garcia senest vandt på PGA Tour,  så har han dog i mellemtiden vundet Commercial Bank Quatar Masters 2014 på Europa Touren og Ho Tram Open 2015 på Asian Tour.

AT&T Byron Nelson, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk