PopulærtPGA TourKoepka fører foran Spieth, men begge er utilfredse!

Koepka fører foran Spieth, men begge er utilfredse!

Brooks Koepka fører med to slag foran Jordan Spieth inden finalerunden af AT&T Byron Nelson. De er dog begge meget utilfredse med spillet!

Koepka puttede godt i tredje runde af AT&T Byron Nelson, men ramte bolden dårligt. Han kaldte det ligefrem sit dårligste ball-striking som professionel, og særligt på for-ni mente han, at det var decideret pinligt.

Alligevel var Koepka rundt i -5 efter syv birdies og to bogeys, så han fører i -16 foran den lokale favorit Jordan Spieth i -14.

Spieth var heller ikke tilfreds med sit spil, men kom godt ind-og-i mange gange, så det endte med en runde i -3. Spieth siger selv, at han mangler selvtillid, så han er overrasket over, at han spiller med om sejren.

Matt Kuchar, Bud Cauley og Sergio Garcia deler 3. pladsen i -13 og Kyle Reifers er nr. 6 i -12.

Jordan Spieth kommer fra Dallas, og fik sin PGA Tour debut i turneringen som 16-årig amatør i 2010, hvor han blev nr. 16.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AT&T Byron Nelson, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk