PopulærtPGA TourKoepka fører foran Spieth, men begge er utilfredse!

Koepka fører foran Spieth, men begge er utilfredse!

Brooks Koepka fører med to slag foran Jordan Spieth inden finalerunden af AT&T Byron Nelson. De er dog begge meget utilfredse med spillet!

Koepka puttede godt i tredje runde af AT&T Byron Nelson, men ramte bolden dårligt. Han kaldte det ligefrem sit dårligste ball-striking som professionel, og særligt på for-ni mente han, at det var decideret pinligt.

Alligevel var Koepka rundt i -5 efter syv birdies og to bogeys, så han fører i -16 foran den lokale favorit Jordan Spieth i -14.

Spieth var heller ikke tilfreds med sit spil, men kom godt ind-og-i mange gange, så det endte med en runde i -3. Spieth siger selv, at han mangler selvtillid, så han er overrasket over, at han spiller med om sejren.

Matt Kuchar, Bud Cauley og Sergio Garcia deler 3. pladsen i -13 og Kyle Reifers er nr. 6 i -12.

Jordan Spieth kommer fra Dallas, og fik sin PGA Tour debut i turneringen som 16-årig amatør i 2010, hvor han blev nr. 16.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AT&T Byron Nelson, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk