PopulærtDP World TourMcIlroy vandt Irish Open. Thorbjørn i top-10 og Kjeldsen i top-20

McIlroy vandt Irish Open. Thorbjørn i top-10 og Kjeldsen i top-20

Rory McIlroy blev presset af Russell Knox og Bradley Dredge i finalerunden af Dubai Duty Free Irish Open, men det endte med en ret overbevisende sejr til McIlroy.

Flot afslutning af Thorbjørn Olesen, der sluttede i top-10, og Søren Kjeldsen der fik en top-20 placering i sit titelforsvar.

McIlroy førte med tre slag inden finalerunden
Da tredje runde var færdigspillet søndag morgen førte Rory McIlroy med tre slag foran Danny Willett. Finalerunden blev præget af regn og hagl, og der var også et par pauser undervejs pga. det dårlige vejr.

Et opgør mellem McIlroy, Knox og Dredge
Det udviklede sig primært til et opgør mellem værten Rory McIlroy, Russell Knox og Bradley Dredge med størst fokus på de første to, som spillede i førerbolden sammen med Danny Willett.

Efter de første 14 huller var McIlroy i par for runden, mens Knox kom til -3 med en birdie, så de to delte føringen i -9. Efter endnu en birdie af Knox på 15. hul, førte han med ét slag foran McIlroy.

Momentum skiftede dog allerede på par-5 hullet 16., hvor McIlroy kom på greenen efter et fantastisk andetslag, som resulterede i en sikker birdie. Knox tre-puttede for en bogey, og så førte McIlroy med ét slag inden de to sidste huller.

På 17. hul tog McIlroys birdieputt hulkanten hele vejen rundt, så forspringet var også på ét slag inden 18. hul.

på 18. slog McIlroy sit andetslag ind til en nærmest givet eagle, så han gik finalerunden i -3 og vandt i -12 foran Russell Knox og Bradley Dredge i -9. Dredge gik finalerunden i -6 efter bl.a. to afsluttende birdies.

Matthew Southgate blev nr. 4 i -8, mens Martin Kaymer gik dagens bedste runde i -7 og delte 5. pladsen i -6 med Maximilian Kieffer.

Flot afslutning af Thorbjørn og Kjeldsen
De to danskere i finalerunden begyndte begge deres runder på 10. hul, og Thorbjørn gik en flot runde i -6, hvilket gav ham en 10. plads i -4.

Den forsvarende mester Søren Kjeldsen var rundt i -3, så han sluttede på en 19. plads i -2.

Danny Willett sluttede udenfor top-20
For Danny Willett blev finalerunden en stor skuffelse. Masters vinderen havde det meget svært på greens, og efter en runde i +5 blev han nr. 23 i -1.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Som Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som nyudnævnt Director of Wellness har Colin Montgomerie tjekket og godkendt spillernes hotel under Ryder Cup 2023. Det er der lavet en kort "dokumentar" om,...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 25. september 2023

Solheim Cup var ugens højdepunkt, der sluttede 14 - 14 så som forsvarende mestre behold Europa trofæet. Europa dominerede PING Junior Solheim Cup 2023,...

DM Paragolf 2023

De fem nyeste artikler på 19hul.dk