Epson TourTherese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese O’Hara blev nr. 25 i W.B. Mason Championship på Symetra Tour, som blev vundet af Natalie Sheary.

Efter anden runde var Therese nr. 23 i -2, hvilket blot var tre slag fra en 5. plads. Med en finalerunde i +2 faldt hun dog et par pladser tilbage til en 25. plads i par.

En finalerunde i +3 var nok for Natalie Sheary til at vinde i -8 foran Marissa Steen i -7, mens Isi Gabsa og Dana Finkelstein delte 3. pladsen i -6.

Sagström var ikke med
Svenske Madele Sagström, der har vundet to af syv spillede turneringer i år, var ikke med i ugens turnering.

Hun fører pengelisten suverænt, og med mere end $ 100.000 i indtjening, har hun allerede sat ny rekord for en sæson på Symetra Tour.

W.B. Mason Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk