Epson TourTherese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese O’Hara blev nr. 25 i W.B. Mason Championship på Symetra Tour, som blev vundet af Natalie Sheary.

Efter anden runde var Therese nr. 23 i -2, hvilket blot var tre slag fra en 5. plads. Med en finalerunde i +2 faldt hun dog et par pladser tilbage til en 25. plads i par.

En finalerunde i +3 var nok for Natalie Sheary til at vinde i -8 foran Marissa Steen i -7, mens Isi Gabsa og Dana Finkelstein delte 3. pladsen i -6.

Sagström var ikke med
Svenske Madele Sagström, der har vundet to af syv spillede turneringer i år, var ikke med i ugens turnering.

Hun fører pengelisten suverænt, og med mere end $ 100.000 i indtjening, har hun allerede sat ny rekord for en sæson på Symetra Tour.

W.B. Mason Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk