Epson TourTherese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese O’Hara blev nr. 25 i W.B. Mason Championship på Symetra Tour, som blev vundet af Natalie Sheary.

Efter anden runde var Therese nr. 23 i -2, hvilket blot var tre slag fra en 5. plads. Med en finalerunde i +2 faldt hun dog et par pladser tilbage til en 25. plads i par.

En finalerunde i +3 var nok for Natalie Sheary til at vinde i -8 foran Marissa Steen i -7, mens Isi Gabsa og Dana Finkelstein delte 3. pladsen i -6.

Sagström var ikke med
Svenske Madele Sagström, der har vundet to af syv spillede turneringer i år, var ikke med i ugens turnering.

Hun fører pengelisten suverænt, og med mere end $ 100.000 i indtjening, har hun allerede sat ny rekord for en sæson på Symetra Tour.

W.B. Mason Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk