Epson TourTherese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese blev nr. 25 på Symetra Tour

Therese O’Hara blev nr. 25 i W.B. Mason Championship på Symetra Tour, som blev vundet af Natalie Sheary.

Efter anden runde var Therese nr. 23 i -2, hvilket blot var tre slag fra en 5. plads. Med en finalerunde i +2 faldt hun dog et par pladser tilbage til en 25. plads i par.

En finalerunde i +3 var nok for Natalie Sheary til at vinde i -8 foran Marissa Steen i -7, mens Isi Gabsa og Dana Finkelstein delte 3. pladsen i -6.

Sagström var ikke med
Svenske Madele Sagström, der har vundet to af syv spillede turneringer i år, var ikke med i ugens turnering.

Hun fører pengelisten suverænt, og med mere end $ 100.000 i indtjening, har hun allerede sat ny rekord for en sæson på Symetra Tour.

W.B. Mason Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk