KlubnytRekord i antal klubber til Golfens Dag

Rekord i antal klubber til Golfens Dag

Der deltager flere golfklubber end nogensinde, når de danske golfklubber holder Golfens Dag og åbner dørene for nye medlemmer den 17. april 2016.

Det er niende gang der afholdes Golfens Dag, hvor nysgerrige kan få indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold. I alt har over 160 golfklubber valgt at være med i Golfens Dag, og det er rekord i antallet af tilmeldte klubber.

I år sætter Golfens Dag fokus på den livslange kærlighed, som sporten bliver for mange udøvere.

– Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det ovenikøbet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre. Sidste år deltog over 8.000 i Golfens Dag, og Dansk Golf Union håber i år at kunne sætte rekord for antal besøgende.

– Golf kan noget helt særligt, og der er ikke mange, der som golfspillere kan tale så passioneret om deres fritidsinteresse. Vi håber, at Golfens Dag-kampagnen kan være med til at åbne endnu flere folks øjne for dette fantastiske spil, som kan dyrkes hele livet og som samtidig byder på masser af social samvær og god motion, siger Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Du kan læse mere om Golfens Dag på golfensdag.dk og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk