MajorsMastersReklamer under Masters på Viaplay - det er ikke en fejl

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay Total!

I vores artikel med sendetider for Masters skrev vi oprindeligt, at der ikke var reklame-afbrydelser på streamingkanalen Viaplay Total, som koster 499,- kr. pr. måned. Det har der aldrig været tidligere, og vi havde ikke fantasi til at tro det blev skulles ændres. Det har  været salgsargumentet for, at man kunne se det på Viaplay, når man nu ikke kunne se Masters reklamefrit på V Sport Golf og med reklamer på TV3 Sport. Men vi skulle have spurgt, for der er åbenbart kommet reklameafbrydelser i år, så vi beklager denne misinformation.

Vi troede først det var en fejl, hvor man måske var kommet til at sende signalet fra TV3 Sport. Vi kontaktede derfor Viaplay Group, som står bag kanalerne, men her bekræfter man, at der er tilføjet reklameafbryder på Viaplay Total i år.

Bliver næppe ændret

Det er således en aktiv beslutning, at der i år er reklameafbrydelser på Viaplay Total. Det er helt tydeligt i vores indbakke og på sociale medier, at mange kunder er utilfredse med det. Det er forståeligt, men næppe noget man skal forvente den kriseramte Viaplay Group koncern vil ændre igen, da man i 2023 havde et underskud svarende til 6,5 milliarder kroner, så i sidste ende handler det om indtjening.

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
– Masters, Track (følg alle spillere)
– Masters, My Group (se video med alle slag)Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk