MajorsMastersSe alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020, hvor videoen ovenfor er fra, og konceptet er fortsat det samme.

I 2019 lancerede Masters en smart Track funktion, hvor man på sin computer og i den gratis Masters App kunne følge alle spillere i feltet og samtidig se tv-optagelser af alle slag fra turneringen. Det blev forbedret markant i 2020.

Udover nedenstående kan man også se alle slag ved at vælge en spiller på leaderboadet så man ser scorekortet og derefter kan man vælge hul.

Med My Group kan man lave sin egen tv-kanal

I samarbejde med IBM videreudviklede Augusta National og Masters Track funktionen til My Group, som man finder under menupunktet Menu på masters.com og i den gratis App.

Med My Group kan man udvælge sine favoritspillere, og se alle deres slag som et personligt feed. Det virker overbevisende som et godt supplement til tv-dækningen. Man kan også indstille My Group til løbende at se højdepunkter udover ens egen favoritter, så man på den måde laver sin egen tv-kanal for Masters.Track funktion fra 2019 findes også i år, og kan ses under Menu og så Track på masters.com eller i App’en.

Der kan mangle enkelte slag

Det har virket meget overbevisende de seneste år, selvom der kan mangle enkelte slag. Det kan f.eks. være af tekniske årsager, eller at man ikke kunne fange alle slag inde mellem træerne. My Group er en meget spændende tilføjelse til Masters dækningen som supplement til den producerede tv-dækning.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, My Group (se video med alle slag)

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk