PopulærtPGA TourProfiler: Tiger Woods - Captain Comeback

Profiler: Tiger Woods – Captain Comeback

Tiger Woods er kaptajn for det amerikanske hold ved Presidents Cup 2019, som spilles i december. I den forbindelse har PGA Tour lavet videoen ovenfor, hvor Tiger fortæller mere om sit comeback som spiller og rollen som kaptajn.

Tiger Woods og Ernie Els som kaptajn for det internationale hold blev offentliggjort i marts 2018. Siden har Tiger haft et forrygende comeback med bl.a. sejr i Tour Championship, så han er lige udenfor top-10 på verdensranglisten. Det er derfor slet ikke usandsynligt, at han skal være spillende kaptajn i år. Enten ved at være blandt de 8 der kvalificerer sig direkte, eller ved i samråd med vicekaptajner og spillere at få ét af de fire wildcards.

Presidents Cup er en Ryder Cup lignende turnering, hvor USA spiller mod resten af verden bortset Europa i de år, hvor der ikke er Ryder Cup. Presidents Cup 2019 spilles fra den 12. – 15. december 2019 på Royal Melbourne i Australien.

USA har kun tabt én gang

Mens Ryder Cup, hvor USA spiller mod Europa, blev spillet først gang i 1927 som et opgør mellem USA og Storbritannien, så er Presidents Cup noget nyere, da den første udgave blev spillet i 1994.

USA har vundet hele 10 af 12 opgør, mens det Internationale hold kun har vundet én gang i 1998, hvilket var på netop Royal Melbourne, som i 2019 er vært for tredje gang.

I 2003 delte man, selvom det egentlig skulle være afgjort i omspil. Netop Tiger Woods og Ernie Els spillede også tre hullers omspil, men da stillingen stadig var lige og mørket faldt på, så valgte kaptajnerne Jack Nicklaus og Gary Player at dele opgøret.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk