PopulærtLPGAFiredelt føring på LPGA

Firedelt føring på LPGA

Inbee Park, Brittany Lang, Ai Miyazato og Jodi Ewart Shadoff deler føringen i Kia Classic på LPGA, men de er kun ét slag foran verdensetteren Lydia Ko.

Brittany Lang
Brittany Lang

De fire fører i -5, mens Lydia Ko deler 5. pladsen i -4 med Mi Jung Hur og Jane Park

Suzann Pettersen og Michele Wie er delt nr. 14 i -2.

Stacy Lewis og Sei Young Kim er nr. 39 i par. Lexi Thompson fik en dårlig start med en runde i +5, der placerer hende som nr. 108.

Den forsvarende mester Cristie Kerr er nr. 56 i +1, mens svenske Anna Nordqvist, der vandt turneringen i 2014, er nr. 39 i par.

Der er et meget stærkt felt med 98 fra top-100 på LPGA 2015 pengelisten.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften / nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kia Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk