MoreGolf Mastercard TourPoke fører på Nordea Tour i Thailand

Poke fører på Nordea Tour i Thailand

Seks danskere er med i Nordea Tour turneringen Black Mountain Invitational by Nordea, hvor Benjamin Henry Poke er på en delt førsteplads efter første runde. Der er blot 26 spillere i Pro-Am turneringen, som spilles over tre runder.

I den individuelle pro-turnering gik Benjamin Henry første runde i -4, så han deler føringen med Björn Hellgren. David Palm, Mattias Bohlin, Oscar Lengdén og Johan Edfors deler 3. pladsen i -3.

Patrick Winter er på en delt 7. plads i -2, Rasmus Hjelm Nielsen er nr. 13 i +1, Kasper K Estrup nr. 17 i +2, Nicolai Tinning nr. 18 i +3 og Patrick O’Neill nr. 20 i +4.

I marts var Black Mountain vært for Europa Tour turnering True Thailand Classic, som blev vundet af Scott Hend.

Tæller ikke til Nordic League
Turneringen tæller ikke til Nordic League ranglisten, men med en præmiesum på mere end SEK 400.000 er der meget at spille om.

Black Mountain Invitational by Nordea, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk