Korn Ferry TourPierceson Coody vandt Panama Ch'ship - to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer

Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett Drewitt i -3.

I finalerunden var Pierceson Coody blandt dagens bedste med en runde i -4, og han rykkede 23 pladser frem til en delt førsteplads i -3 sammen med Sam Saunders og Mac Meissner, der begge gik -3.

De tre skulle i omspil, og det vandt Pierceson Coody med en birdie på første omspilshul.

Wil Bateman og Joe Highsmith delte 4. pladsen i -2.

Kris Ventura fra Norge var nr. 5 i -1 inden finalerunden, som han gik i +6, hvilket gav en 49. plads i +5.

Nr. 1 på PGA Tour University 2022

23-årige Pierceson Coody, der er barnebarn af Masters 1971 vinderen Charles Goody, er et kæmpe talent som i sommeren 2022 fik et Korn Ferry Tour medlemskab ved at være nr. 1 på PGA Tour University 2022 ranglisten.

Han vandt Live and Work in Maine Open 2022 i sin blot tredje turnering på Korn Ferry Tour, hvor han blev nr. 32 på ranglisten efter at have spillet 11 turneringer. Han fik kortet midt i sæsonen, og måtte droppe de sidste turneringer efter han brækkede venstre hånd og skulle opereres. I 2021 brækkede han højre arm, hvilket gav ham en pause på golf på fire måneder, men nu er kursen sat mod PGA Tour.

I år har han spillet tre turneringer, og efter to missede cuts på Bahamas vandt han i Panama, så han har vundet to ud af 14 spillede turneringer på Korn Ferry Tour.

I april 2021 var Pierceson Coody nr. 1 på amatørernes verdensranglisten i en enkelt uge, og hans tvillingebror Parker Coody er også et stort talent. Som amatør var Parker Coody fremme som nr. 46 i verden, og han missede cuttet i Panama Championship.

The Panama Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk