Pierceson Coody vandt Live and Work in Maine Open i sin blot tredje turnering på Korn Ferry Tour.

22-årig Pierceson Coody, der er barnebarn af Masters 1971 vinderen Charles Goody, er et kæmpe talent som for nyligt fik sit Korn Ferry Tour medlemskab ved at være nr. 1 på PGA Tour University 2022 ranglisten.

Pierceson Coody vandt i -20 foran Jacob Bergeron i -15, mens Nelson Ledesma, Will Gordon, Fabian Gomez og amatøren Cole Anderson delte 3. pladsen i -14.

Tvillingebror Parker er også et stort talent

Pierceson Coody har også en talentfuld tvillingebror, Parker, og begge har spillet på University of Texas de seneste fire år. Parker blev nr. 13 på PGA Tour University 2022 ranglisten, så han kan spille på PGA Tour Canada denne sommer.

Har fået tilbudt millioner af LIV Golf

Ifølge Pierceson Coody har LIV Golf tilbudt ham flere millioner $ for at spille LIV Golf, hvilket der kan læses mere om i denne golf.com artikel.

.
.

Muligheden for at blive millionær, men sidde på sofaen og se vennerne spille på PGA Tour, var dog ikke noget for Pierceson Coody, som med sejren er rykket et stort skridt nærmere et PGA Tour kort, selvom der kun er fem regulære turneringer tilbage i sæsonen.

Live and Work in Maine Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.