MajorsMastersOWGR-ekspert: Nicolai Højgaard kvalificerer sig til Masters

OWGR-ekspert: Nicolai Højgaard kvalificerer sig til Masters

OWGR-guruen Nosferatu skriver på X (tidl. Twitter), at da Dean Burmester nu ikke kan vinde Alfred Dunhill Championship, så er Nicolai Højgaard sikker på at være nr. 50 på verdensranglisten ved nytår, hvilket vil give ham en plads i Masters.

Nicolai Højgaard rykkede frem som nr. 50 på verdensranglisten efter sejren i DP World Tour Championship, og netop top-50 ved nytår kvalificerer sig til Masters 2024. Den plads mener Nosferatu nu at Nicolai Højgaard holder, og ham tør vi godt stole på, selvom vi ikke kendes hans identitet. Læs mere nederst om han nederst i denne artikel.

Dean Burmester, der ellers primært spiller LIV Golf, har vundet de seneste to DP World Tour turneringer i Sydafrika, men det bliver ikke tre i træk, da han er 16 slag fra førstepladsen inden finalerunden af Alfred Dunhill Championship.

Så hverken dennes uges turneringer eller næste uges AfrAsia Bank Mauritius Open på DP World Tour samt Saudi Open på Asian Tour med flere profiler som bl.a. Henrik Stenson og Kevin Na kan ikke ændre på, at Nicolai Højgaard er nr. 50 ved nytår.

Masters spilles fra den 11. – 14. april 2024.

Anonym OWGR ekspert med præcise udregninger på X

Vi ved ikke hvem der er Nosferatu, med X profilen @VC606, men han er en meget troværdig kilde når det angår verdensranglisten. Han har gennem efterhånden en del år haft meget præcise udregninger og fremskrivninger.

Manden bag profilen sagde i 2019 til nbcsports.com, at hans rigtige navn er Vince, og at han bor i Dublin. Han arbejder i en eller anden form med matematik, og har lavet sin egen software, hvor han opdaterer alle resultater. Han bruger samme tal som OWGR, men det gør ham i stand til at lave fremskrivninger. Han laver det som en hobby, men da han også har et job foretrækker han at være anonym.

Nosferatu er i øvrigt navnet på en gyserfilm fra 1922.

Masters flag – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk