AnbefaletNy byretsdom - regler for udmeldelse af golfklub

Ny byretsdom – regler for udmeldelse af golfklub

En ny byretsdom har fastslået, at man som medlem af en golfklub fortsat er forpligtet til at betale kontingent, hvis udmeldelse ikke er sket rettidigt i henhold til klubbens vedtægter.

I den konkrete sag havde en dansk golfklub udmeldelsesfrist senest den 31. december. Et medlem meldte sig ud ud i april måned 2015, men dommen fastslår, at medlemmet skal betale kontingent for hele 2015.

Det er således medlemmets ansvar og pligt, at gøre sig bekendt med klubbens vedtægter om udmeldelsesfrister, som i det konkrete tilfælde menes at være et rimeligt vilkår.

Det skriver Dansk Golf Union i ugens Klubnyt, hvor man konkluderer følgende:

– Sagen danner – efter DGU’s opfattelse – grundlag for at antage, at en golfklub er berettiget til at fastholde de for golfklubberne særlige opsigelsesbetingelser i vedtægterne og at medlemmerne selv har pligt til at gøre sig bekendt hermed og derved overholde disse.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk