MoreGolf Mastercard TourOliver Suhr blev nr. 6 på Nordea Tour

Oliver Suhr blev nr. 6 på Nordea Tour

Nordic League sæsonen er begyndt i Spanien, hvor der først spilles to Nordea Tour turneringer, inden ECCO Tour tager over med deres Winter Series.

Det begyndte med dansk føring til Mathias Gladbjerg efter første runde af Lumine Lakes Open på Lumine GC nær Barcelona, men efter anden runde var der ingen danskere i top-10.

Oliver Suhr gik finalerundens næstbedste runde i -6 på Lakes Course, og blev bedste dansker som nr. 6 i -9, mens Mathias Gladbjerg blev nr. 11 i -5.

Mark Flindt Haastrup og Martin B Ovesen delte 15. pladsen i -3, så der var fire danskere i top-20. 12 af de 31 danske deltagere klarede cuttet til søndagens finalerunde.

Svenskere i omspil om sejren
Björn Hellgren var dagens bedste med en runde i -7, hvilket gav en delt førsteplads med Oscar Lengdén. De to skulle derfor i omspil, og det her var Björn Hellgren bedst, så han vandt førstepræmien på SEK 92.880.

Andreas Andersson blev nr. 3 i -11, Sebastian Söderberg nr. 4 i -10 og Scott Fernandez fra Spanien blev nr. 5 i -9.

Nordea Tour Winter Series – Lumine Lakes Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk