Asian TourØsterby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Østerby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Fire danskere deltog i tourskolen til Asian Tour, som blev spillet på fire baner i Hua Hin, Thailand og to af dem er gået videre til den afgørende Final Stage, som spilles i næste uge.

Begge danskere gik videre fra Springfield, hvor Victor Østerby blev nr. 5 i -3 efter fire runder, mens Martin Ovesen blev nr. 9 i par.

Peter Vejgaard blev nr. 25 i +4, og var ét slag fra at gå videre.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Springfield (3)

Nicolai Kristensen deltog på Imperial Lakeview A&B, men +1 over fire runder var ikke nok til at gå videre, da han sluttede som nr. 38 i +1.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View A&B (1)

Der blev også spillet Stage 1 på Lake View C&D samt Windsor Park, men det var uden dansk deltagelse:

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View C&D
Asian Tour Q-School – Stage 1, Windsor Park

Final Stage af tourskolen på Asian Tour spilles på Springfield Royal CC og Imperial Lakeview GC i Hua Hin, Thailand, fra onsdag den 13. januar til lørdag den 16. januar.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk