Asian TourØsterby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Østerby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Fire danskere deltog i tourskolen til Asian Tour, som blev spillet på fire baner i Hua Hin, Thailand og to af dem er gået videre til den afgørende Final Stage, som spilles i næste uge.

Begge danskere gik videre fra Springfield, hvor Victor Østerby blev nr. 5 i -3 efter fire runder, mens Martin Ovesen blev nr. 9 i par.

Peter Vejgaard blev nr. 25 i +4, og var ét slag fra at gå videre.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Springfield (3)

Nicolai Kristensen deltog på Imperial Lakeview A&B, men +1 over fire runder var ikke nok til at gå videre, da han sluttede som nr. 38 i +1.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View A&B (1)

Der blev også spillet Stage 1 på Lake View C&D samt Windsor Park, men det var uden dansk deltagelse:

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View C&D
Asian Tour Q-School – Stage 1, Windsor Park

Final Stage af tourskolen på Asian Tour spilles på Springfield Royal CC og Imperial Lakeview GC i Hua Hin, Thailand, fra onsdag den 13. januar til lørdag den 16. januar.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk