Asian TourØsterby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Østerby og Ovesen klar til Final Stage på Asian Tour

Fire danskere deltog i tourskolen til Asian Tour, som blev spillet på fire baner i Hua Hin, Thailand og to af dem er gået videre til den afgørende Final Stage, som spilles i næste uge.

Begge danskere gik videre fra Springfield, hvor Victor Østerby blev nr. 5 i -3 efter fire runder, mens Martin Ovesen blev nr. 9 i par.

Peter Vejgaard blev nr. 25 i +4, og var ét slag fra at gå videre.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Springfield (3)

Nicolai Kristensen deltog på Imperial Lakeview A&B, men +1 over fire runder var ikke nok til at gå videre, da han sluttede som nr. 38 i +1.

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View A&B (1)

Der blev også spillet Stage 1 på Lake View C&D samt Windsor Park, men det var uden dansk deltagelse:

Asian Tour Q-School – Stage 1, Lake View C&D
Asian Tour Q-School – Stage 1, Windsor Park

Final Stage af tourskolen på Asian Tour spilles på Springfield Royal CC og Imperial Lakeview GC i Hua Hin, Thailand, fra onsdag den 13. januar til lørdag den 16. januar.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk