PopulærtDP World Tour22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

Sydafrikanske Brandon Stone vandt The BMW SA Open på Glendower Golf Club i hjemlandet, men først efter et tæt drama.

I finalerunden lavede 22-årige Stone to birdies på de første 4 huller, hvorefter han førte med hele fem slag. Derfra lavede han dog seks bogeys og blot en enkelt birdie på de følgende 7 huller, men fire birdies fra 12. til 16. hul gav en runde i -1 og en sejr i -14.

Det var to slag bedre end landsmanden Christiaan Bezuidenhout, der sluttede i -12 efter en finalerunde i -5. Daniel Brooks blev nr. 3 i -11, mens Retief Goosen, Justin Walters, Branden Grace og Keith Horne delte 4. pladsen i -9.

51. plads til Lasse Jensen
Lasse Jensen var eneste dansker i finalerunderne, og han blev nr. 51 i +1 efter en første runde i +1 efterfulgt af tre runder i par.

Andy Sullivan var forsvarende mester, men missede cuttet.

Det samme gjorde Morten Ørum Madsen, der vandt turneringen i november 2013, hvor den var tællende til 2014 sæsonen. Joachim B Hansen og Jeff Winter missede ligeledes cuttet, og de tre har endnu ikke klaret cuttet i denne sæson, da de også missede cuttet i Alfred Dunhill Championship, som blev spillet i slutningen af november.

Det var første Europa Tour sejr til Brandon Stone, og han blev den 13. sydafrikanske vinder af SA Open i de 20 udgaver, der er spillet siden turneringen blev en del af Europa Touren i 1997.

The BMW SA Open hosted by City of Ekurhuleni, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk