PopulærtDP World Tour22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

Sydafrikanske Brandon Stone vandt The BMW SA Open på Glendower Golf Club i hjemlandet, men først efter et tæt drama.

I finalerunden lavede 22-årige Stone to birdies på de første 4 huller, hvorefter han førte med hele fem slag. Derfra lavede han dog seks bogeys og blot en enkelt birdie på de følgende 7 huller, men fire birdies fra 12. til 16. hul gav en runde i -1 og en sejr i -14.

Det var to slag bedre end landsmanden Christiaan Bezuidenhout, der sluttede i -12 efter en finalerunde i -5. Daniel Brooks blev nr. 3 i -11, mens Retief Goosen, Justin Walters, Branden Grace og Keith Horne delte 4. pladsen i -9.

51. plads til Lasse Jensen
Lasse Jensen var eneste dansker i finalerunderne, og han blev nr. 51 i +1 efter en første runde i +1 efterfulgt af tre runder i par.

Andy Sullivan var forsvarende mester, men missede cuttet.

Det samme gjorde Morten Ørum Madsen, der vandt turneringen i november 2013, hvor den var tællende til 2014 sæsonen. Joachim B Hansen og Jeff Winter missede ligeledes cuttet, og de tre har endnu ikke klaret cuttet i denne sæson, da de også missede cuttet i Alfred Dunhill Championship, som blev spillet i slutningen af november.

Det var første Europa Tour sejr til Brandon Stone, og han blev den 13. sydafrikanske vinder af SA Open i de 20 udgaver, der er spillet siden turneringen blev en del af Europa Touren i 1997.

The BMW SA Open hosted by City of Ekurhuleni, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk