PopulærtDP World Tour22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

22-årige Brandon Stone vandt BMW SA Open

Sydafrikanske Brandon Stone vandt The BMW SA Open på Glendower Golf Club i hjemlandet, men først efter et tæt drama.

I finalerunden lavede 22-årige Stone to birdies på de første 4 huller, hvorefter han førte med hele fem slag. Derfra lavede han dog seks bogeys og blot en enkelt birdie på de følgende 7 huller, men fire birdies fra 12. til 16. hul gav en runde i -1 og en sejr i -14.

Det var to slag bedre end landsmanden Christiaan Bezuidenhout, der sluttede i -12 efter en finalerunde i -5. Daniel Brooks blev nr. 3 i -11, mens Retief Goosen, Justin Walters, Branden Grace og Keith Horne delte 4. pladsen i -9.

51. plads til Lasse Jensen
Lasse Jensen var eneste dansker i finalerunderne, og han blev nr. 51 i +1 efter en første runde i +1 efterfulgt af tre runder i par.

Andy Sullivan var forsvarende mester, men missede cuttet.

Det samme gjorde Morten Ørum Madsen, der vandt turneringen i november 2013, hvor den var tællende til 2014 sæsonen. Joachim B Hansen og Jeff Winter missede ligeledes cuttet, og de tre har endnu ikke klaret cuttet i denne sæson, da de også missede cuttet i Alfred Dunhill Championship, som blev spillet i slutningen af november.

Det var første Europa Tour sejr til Brandon Stone, og han blev den 13. sydafrikanske vinder af SA Open i de 20 udgaver, der er spillet siden turneringen blev en del af Europa Touren i 1997.

The BMW SA Open hosted by City of Ekurhuleni, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk