AnbefaletAdam Scott har to caddier i 2016

Adam Scott har to caddier i 2016

I efteråret 2014 stoppede Adam Scott og caddien Steve Williams samarbejdet, da Williams ikke længere ønskede at arbejde på fuld tid.

I første omgang ville Adam Scott ikke nøjes med en deltidscaddie, men samarbejdet blev genoptaget i sommeren 2015, da Steve Williams var caddie for Scott under US Open, The Open, WGC – Bridgestone Invitational og US PGA Championship.

Samarbejdet fortsættet i 2016, da Steve Williams skal være caddie for Adam Scott ved ti turneringer i løbet af året.

– Jeg forsøgte at få ham ud til så mange turneringer som muligt, men han var tydeligvis ikke interesseret i, at arbejde hele tiden. Han er fantastisk værdifuld, og vi føler begge, at vi har noget, som vi skal gøre færdigt. Han kommer til ti turneringer i 2016, sagde Adam Scott på et pressemøde under Presidents Cup.

Overtager Paul Caseys caddie
Da Steve Williams kun kommer til at arbejde i et begrænset antal turneringer, så skal Adam Scott, der pt. er nr. 11 på verdensranglisten, have to caddier i år.

Den anden caddie bliver David Clark, som hidtil har arbejdet for Paul Casey, og det må formodes at han primært kommer til at arbejde ved de mindre turneringer, mens Steve Williams bliver caddie ved de største.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk