Asian TourØsterby faldt tilbage, og Chuayprakong fører med tre slag

Østerby faldt tilbage, og Chuayprakong fører med tre slag

En runde i +3 sendte Victor Østerby tilbage i feltet inden finalerunden af Asian Tour turneringen Bashundhara Bangladesh Open.

Efter to runder i par lavede Victor Østerby en birdie, to bogeys og en dobbeltbogey i tredje runde. I samlet +3 er han delt nr. 63.

Thitiphun Chuayprakong (billedet) fører i -17 foran Sutijet Kooratanapisan og Chikkarangappa S i -14. Gaganjeet Bhullar er alene på 4. pladsen i -13 og Shunya Takeyasu nr. 5 i -10.

Det er Victor Østerbys første turnering, siden han fik Asian Tour kortet via tourskolen, og der spilles om en præmiesum på $ 300.000.

Bashundhara Bangladesh Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk