Asian TourØsterby faldt tilbage, og Chuayprakong fører med tre slag

Østerby faldt tilbage, og Chuayprakong fører med tre slag

En runde i +3 sendte Victor Østerby tilbage i feltet inden finalerunden af Asian Tour turneringen Bashundhara Bangladesh Open.

Efter to runder i par lavede Victor Østerby en birdie, to bogeys og en dobbeltbogey i tredje runde. I samlet +3 er han delt nr. 63.

Thitiphun Chuayprakong (billedet) fører i -17 foran Sutijet Kooratanapisan og Chikkarangappa S i -14. Gaganjeet Bhullar er alene på 4. pladsen i -13 og Shunya Takeyasu nr. 5 i -10.

Det er Victor Østerbys første turnering, siden han fik Asian Tour kortet via tourskolen, og der spilles om en præmiesum på $ 300.000.

Bashundhara Bangladesh Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk