Nicole Broch Larsen fik den bedst tænkelige start på LET sæsonen, da hun er alene i spidsen efter første runde af ISPS Handa New Zealand Women’s Open.

Efter syv birdies og en enkelt bogey fører Nicole i -6 foran Justine Dreher i -5, mens Gwladys Nocera og Pamela Pretswell deler 3. pladsen i -4.

Den forsvarende mester Lydia Ko deler 5. pladsen i -3 med Cathryn Bristow.

Lydia Ko er nr. 1 på verdensranglisten, og naturligvis det største navn i turneringen, men som nr. 73 på verdensranglisten er Nicole Broch Larsen den næstbedste i feltet.

Nanna Koerstz Madsen
Nanna Koerstz Madsen

Nanna er også i top-10
Nanna Koerstz Madsen blev nr. 2 på ALPG i sidste uge. Hun fik også en god start, da hun er nr. 7 i -2 efter en eagle, to birdies og to bogeys.

.
.

Emily Kristine Pedersen spiller sammen med Lydia Ko i de første to runder, og det startede godt fra 10. hul med to birdies. Efter fire birdies og fire bogeys på scorekortet, er Emily dog nr. 35 i par.

Den projekterede cutgrænse er +1, og Malene Jørgensen har mere eller mindre udspillet sin chance, da hun er nr. 126 i +8 efter en runde med seks bogeys og en dobbeltbogey.

Turneringen spilles over tre runder på Clearwater Golf Club og præmiesummen er på € 200.000.

ISPS Handa New Zealand Women’s Open, leaderboard

LydiaKo_christchurch16-303716

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.