PopulærtLadies European TourNicole fører foran Lydia Ko på New Zealand

Nicole fører foran Lydia Ko på New Zealand

Nicole Broch Larsen fik den bedst tænkelige start på LET sæsonen, da hun er alene i spidsen efter første runde af ISPS Handa New Zealand Women’s Open.

Efter syv birdies og en enkelt bogey fører Nicole i -6 foran Justine Dreher i -5, mens Gwladys Nocera og Pamela Pretswell deler 3. pladsen i -4.

Den forsvarende mester Lydia Ko deler 5. pladsen i -3 med Cathryn Bristow.

Lydia Ko er nr. 1 på verdensranglisten, og naturligvis det største navn i turneringen, men som nr. 73 på verdensranglisten er Nicole Broch Larsen den næstbedste i feltet.

Nanna Koerstz Madsen
Nanna Koerstz Madsen

Nanna er også i top-10
Nanna Koerstz Madsen blev nr. 2 på ALPG i sidste uge. Hun fik også en god start, da hun er nr. 7 i -2 efter en eagle, to birdies og to bogeys.

Emily Kristine Pedersen spiller sammen med Lydia Ko i de første to runder, og det startede godt fra 10. hul med to birdies. Efter fire birdies og fire bogeys på scorekortet, er Emily dog nr. 35 i par.

Den projekterede cutgrænse er +1, og Malene Jørgensen har mere eller mindre udspillet sin chance, da hun er nr. 126 i +8 efter en runde med seks bogeys og en dobbeltbogey.

Turneringen spilles over tre runder på Clearwater Golf Club og præmiesummen er på € 200.000.

ISPS Handa New Zealand Women’s Open, leaderboard

LydiaKo_christchurch16-303716

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk